Thursday, 26 April 2012

SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT


Assalamualaikum semua...
Saya join segment ni... guyz..just follow the step bellow...

  1. Buat entry,"SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT"
  2. Copy header dan link entry Nasz. 
  3. VOTE untuk Nasz dan letak link ni dalam entry kita 
  4. Copy url entry kita di ruang komen Nasz
::Done::

Vote for Nasz here : VOTE for Nasz 

17 comments:

  1. balas kunjungan...done follow u back :)

    ReplyDelete
  2. salam kenal. dah follow awak.

    thanx sudi join segmen saya ni.

    ReplyDelete
  3. list untuk blogwalking dah sedia untuk diblogwalking sambil follow dan comment. sila2lah terjah link kat bawah:

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/blogwalking-sambil-follow-dan-comment.html

    terima kasih sekali lagi kerana sudi join segmen saya ni. hehehe.

    ReplyDelete
  4. tak join tapi nak gak nyemak kat sini^^

    arisyalee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Follow dan komen cni dri segmen same....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    ReplyDelete
  6. ehem..ada org tak?Nak jemput dtg blog ne http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-up-follower-bulan-april.html

    ReplyDelete
  7. jalan-jalan tinggal jejak...
    dari segmen yang sama.. ;p

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    *maaflah ayat copypaste :)
    *Seeloknya xyahlah buh word verification untuk memudahkan kengkawan meninggalkan komen... just my2cent

    ReplyDelete
  8. Dari segmen yg sama ayu follow sini;-) 12

    ReplyDelete
  9. budak ney dtg dari segmen yg sama .

    done follow sini :)

    http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  10. Datang dari segmen yang sama.
    Datang tinggal jejak dan follow.

    Singah2 la ke blog saya juga. (^_^)

    http://fienazzuki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Hai ! Ieqa datang dari segmen yang sama , kalau sudi meh lah singgah blog ieqa yang serabai ni . Hee :)

    http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    Done following your cutest blog ;)

    ReplyDelete
  12. Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    ReplyDelete
  13. hye awak..
    jalan2 cari kawan ^_^
    http://www.lindaannur2008.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  14. salam singgah dari segmen yg sm..slm prknln..ifa da follow cnie..:))

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  15. salam..sy singgah bw sini..dtg dri segmen same:) jmput sggah ke belog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html terima kaseh(^_^)

    ReplyDelete
  16. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    foLLow sini ye!

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan..akak menyinggah kat sini lak dari segmen NasZ..

    http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    ReplyDelete